3 små tips til nybagte forældre, så økonomien kan hænge sammen

3 små tips til nybagte forældre, så økonomien kan hænge sammen

(sponsoreret indhold)

Når man lige er blevet forældre, eller snart skal være det, så åbner sig en hel ny verden, hvor alt er nyt og spændende, men også hvor usikkerhed begynder at spille ind, da man måske ikke helt kender svaret på alle spørgsmål.

Jeg har personligt selv stået i den situation, hvor vi fik vores datter og pludseligt stod vi med bleskift på fødselshotellet, og ikke anede hvordan en blev skulle vænne, hvilket måske lyder simpelt, men i den givende situation var det rent gætværk, grundet træthed og mangel på overskud.

Men når først man kommer hjem og hverdagens trommerum begynder at spille ind, så begynder hverdagens problemer også at ankomme.

Derfor har vi lavet 3 små tips, som du kan implementere i dag og nyde godt af med det samme.

1.     Det er dyrt at få børn, så omlæg jeres økonomi

Der er mange unge forældre som finder ud af hvor dyrt det er at få små børn. Det er dyrt at købe børnetøj, det er dyrt at købe børneudstyr og det er dyrt at købe bleer andre nødvendigheder når man får en bette ny i familien. Derfor bør du gennemgå din telefonregning, dit bredbånd hvor du kan bruge på sammenlingningssider til eksempelvis forsikringsselskaber.  Dette bør du gøre inden jeres lille ny ankommer, så den del er på plads når familieforøgelsen er begyndt. Du kan finde flere tips til at spare penge her på denne side https://wintip.dk/blog/index.php?id=46.

2.     Køb brugt tøj til børnene

Det kan godt betale sig at besøge de forskellige genbrugshjemmesider og derved købe brugt børnetøj. Ofte så er børnetøj ikke brugt særligt meget inden at de vokser ud af det igen, og det betyder at du kan købe tøj som fremstår næsten helt nyt, til meget få penge. Det er en stor fordel at kunne gøre brug af dette, og alt det kræver er bare at du skal ud til forskellige andre forældre og hente tøjet, men ofte så kan tøj til 300 kroner koste 30 kroner brugt.

3.     Hold billige børnefødselsdage

Hvem har sagt at en børnefødselsdag skal indholdet hoppeborge, klovne og andre ekstraordinære former for underholdning til børnene. Et lille trick som vi har brugt er at lave skattejagt efter slikposer i haven, og efterfølgende hvor der skulle spises, så lavede vi en lille bod hvor man betalte med papirpenge, og hvor børnene selv fik lov at vælge hvad de ville købe. Så kan de i boden købe alt lige fra saftevand, pølsehorn, pizzasnegle og bagefter fik de lov at købe små krus med chips og lignende. Det er et helt perfekt trick som er frit at bruge til dig, hvis du gerne vil holde en billig børnefødselsdag.

Du kan også i denne video se en masse forskellige billige børnefødselsdags ideer:

MadEye Digital

Alle rettigheder forbeholdes