Juleferie med småbørn

Juleferie med småbørn

Har du lidt svært ved at overskue den julestress, du ved hører sig til med småbørn? Du kan hjælpe dig selv og din partner ved at rejse væk henover julen. Du kan for eksempel tage til Sydspanien og leje en bil, så du nemt kan transportere hele familien langt.

Lejebilen har mange fordele

Det er bare at udnytte dem. I bliver nemlig meget mere fleksible, hvis I lejer en bil på jeres feriedestination. Du kan i denne artikel finde inspiration til, hvor I kan tage hen fra lufthavnen i Malaga, for mulighederne er mange og strækker lige fra Madrid til Gibraltar, Sevilla og Granada.

Den helt store fordel ved selv at køre rundt på ferien med småbørn er klart, at I kan tage de pauser, der er behov for undervejs. Det er derfor muligt at stoppe hver halve, hele eller tredje time, og I kan i det sydspanske nå langt på blot en time.

Julestress

Der er ingen grund til at du går alt for meget i panik over den forventelige julestress i år. Der er nemlig en lang juleferie med blot to arbejdsdage mellem jul og nytår, så du har rig mulighed for at komme ned i gear og stresse af.

Får du tilmed styr på julegaverne i forbindelse med Black Friday – hvor der også er penge at spare – slipper du også for at skulle på julegaveshopping 23. december.

 

MadEye Digital

Alle rettigheder forbeholdes