Nybagt mor: Sådan er du mor på budget

Nybagt mor: Sådan er du mor på budget

(sponsoreret indhold)

Først og fremmest – Tillykke!

Der findes ikke meget bedre, end når den lille er kommet til verden og med ét, om du vil det eller ej, bliver alt fokus rettet mod barnet.

Det næstbedste i rækken, er dog at have råd til at være mor. Det er ikke sjovt at føle, at du ikke kan forsøge dig selv og dit barn, og derved går på kompromis med, hvor det oftest bliver kompromis med dig selv.

Forhåbentligt vil du få lidt inspiration her, så du kan spare på det unødvendige og forkæle det nødvendige.

Start med økonomien

Økonomi er noget fra et matematisk helvede. Det er mere stressende en sjovt at se i øjnene.

Heldigvis for dig, er der hjælp at hente – Gratis!

Din bankrådgiver vil hellere end gerne hjælpe dig, med at lægge et budget. Han/hun kan lave et budget for dig, vise dig hvad du bruger penge på og hvor meget. Samtidig kan din bankrådgiver sørge for, at der er penge til barnet, af dem du får ind på kontoen.

Dette er muligvis den bedste gratis hjælp du overhovedet kan hente.

Når økonomien er rigtig stram, så kan du også overveje et kviklån. Tjek f.eks. denne sammenligning over kviklån i danmark.

Del og spar

Hvis du og dine veninder, andre i mødregruppen eller nogen i familien har, eller gerne vil have, streamingtjenester, så kan i lige så godt dele.

Spotify, Netflix, Viaplay, TV2 Play og hvad der ellers findes, kan i dele med hinanden. Dette kan altså spare dig for nogle hundrede kroner hver måned.

Tjen penge på din bil

Hvis du altså har en …

Du kan med fordel benytte dig af GoMore, hvis du har en bil og du nu ved at du ikke skal bruge den hver dag. Ved GoMore kan du leje din bil ud til andre, hvilket gør at du nemt kan hente 200-400 kroner hjem i ugen, hvis du er villig til at leje den ud (det kommer selvfølgelig også an på hvad bil det er).

Tænk ud af boksen

Der vil altid være noget at spare, på madbudgettet. Ellers bør du huske at slukke for radiatoren og lyset, når du er ude. Se flere tilbudsaviser ad gangen og gør dine indkøb flere steder, for at spare mest muligt.

MadEye Digital

Alle rettigheder forbeholdes