Plakater til boligindretningen

Plakater til boligindretningen

Går du og leder efter plakater til boligindretningen? I så fald behøver du ikke lede meget længere – du skal blot hoppe ind på den danske webshop Minida.dk, hvor du finder alt hvad hjertet begærer. Minida.dk har et stort udvalg af plakater i alle størrelser, former og udtryk. Og det bedste er, at du får dem til markedets skarpeste priser. Minida.dk er en dansk forretning – eller nærmere en webshop – der blev startet op som et modsvar til alle de plakat shop, der udelukkende gør sig i fotoprint. Minida.dk var af den overbevisning, at der manglede noget på det danske marked, der ikke kun var flotte fotografier. Svaret og løsningen på dette blev et moderne og grafisk udvalg af plakater, der spænder fra alt fra plakater fra vores solsystem til kække fortolkninger af dyr til filmplakater med tidens største skuespillere.

Minida.dk samarbejder samtidig med et af de største trykkerier i Danmark, hvilket sikrer kunden et produkt, der er i allerhøjeste kvalitet. I modsætning til andre, der selv køber lidt billigere printer hjem for at stå for produktionen bliver Minida.dk’s plakater trykt på papir i højeste kvalitet – dette sikrer nemlig kunden et produkt, hvor kun de færreste kan være med.

Udover at gøre sig indenfor plakater har Minida lidt utraditionelt valgt også at sikre på andre typer af billeder til væggen. Minida.dk har nemlig ligeledes et stort udvalg af kunsthåndværk – nærmere betegnet malerier i deres sortiment. Minida.dk har et samarbejde med en lang række kunstnere, der maler flotte og især store malerier til dem. Og planen er ikke at stoppe her. Minida.dk vil nemlig være i stand til at tilbyde danskerne lige præcis dét de står og mangler, uanset om det er en plakat, et maleri eller et canvasprint. Sidstnævnte findes endnu ikke på siden, men der arbejdes på, at canvasprint skal indgå sammen med plakaterne og malerierne indenfor ganske få måneder. Du finder det store udvalg af plakater og malerier direkte på www.Minida.dk.

MadEye Digital

Alle rettigheder forbeholdes