Arbejder du for meget?

Arbejder du for meget?

Hvis du for nyligt er blevet mor, kan det være, at du er begyndt at stille spørgsmålstegn ved den måde, som du levede på førhen. Nu er der nemlig et andet menneske, som du skal tage dig af, og dette kan blandt andet give lyst til at skære ned på timeantallet på arbejdspladsen. 

Økonomien skal hænge sammen

For at det skal give mening, at du skærer ned på arbejdstiden, kræver det naturligvis, at din økonomi fortsat hænger sammen. En af de væsentligste grunde til at arbejde er nemlig, at man skal tjene nogle penge.

Hvis du arbejder mindre, er det klart, at du vil få mindre i løn. Dette er en tilvænning, som man sagtens kan gøre sig, men du kan også overveje mere alternative løsninger. Dette kan blandt andet være at få din løn udbetalt i Bitcoins. I denne artikel kan du lære mere om Bitcoins.

Tid til den lille

Som forældre vil mange lægge mærke til, at der sker et skift i forhold til, hvad man finder vigtigt. På trods af at du sagtens kan vende tilbage til karriereræset senere i livet, kan det være, at dit fokus lige nu ligger på at være mor.

At gå ned i timer på arbejdspladsen behøver derfor ikke at være et valg, som du træffer for resten af livet. Du kan sagtens skære ned i en periode, for derefter at arbejde mere igen, når dit barn er blevet større. Det vigtigste er, at beslutningen føles rigtig for dig og din familie.

MadEye Digital

Alle rettigheder forbeholdes