Skru ned for forventningerne til dig selv

Skru ned for forventningerne til dig selv

Er du lige gået på barsel, og har du gjort dig en masse tanker om, hvordan din barsel kommer til at forløbe? Tingene bliver oftest ikke, som vi forventer de vil blive, men det behøver ikke at være en dårlig ting. 

Skru ned forventninger

Skru ned for forventningerne både til dig selv men også til andre. Det er så nemt at blive skuffet, hvis tingene ikke bliver som vi havde forventet det.

Oftest har vi sat os op efter noget, og når tingene ikke bliver som vi havde tænkt, så kan skuffelsen og ærgrelsen tit mærkes.

Du har sikkert forberedt dig de sidste mange måneder på at blive forældre, men det er svært at forberede sig helt, før barnet er født. Derfor er det især let at blive skuffet, hvis man ikke lever op til egne forventninger. Du vil gerne gøre det så godt som muligt for dig og dit barn, og det skal helst virke som om, at du har styr på tingene, men det vigtigste er, at i begge har det godt.

Så skru ned for de høje forventninger til dig selv, og nyd tiden på barsel. Der findes masser af tips og idéer til, hvordan du får det bedste ud af din barsel. Nogle af dem kan du læse på denne side. 

Lad dig inspirere af andre, og udnyt de tips du kan bruge, til at danne dig dine egne erfaringer, så du lærer, hvad der er bedst for dig og dit barn. Det der fungerer for andre, fungerer ikke nødvendigvis for dig.

 

MadEye Digital

Alle rettigheder forbeholdes