Det er dyrt at få en baby – optag et lån og bliv helt klar!

Det er dyrt at få en baby – optag et lån og bliv helt klar!

Som førstegangsforældre bliver mange overraskede over hvor dyrt det egentlig er at sætte et barn i verden. Den lille baby har kun meget basale behov, men skal bruge en del udstyr. Babyudstyrsindustrien er kæmpe stor og der er jungle at finde rundt i de forskellige mærker og modeller af udstyr. Alle forældre vil deres børn det bedste, men det koster. Nedenfor kan du få et overblik over hvor meget det kan løbe op i samt hvordan du optager et lån og får råd til det hele.

Så meget koster det

Det er svært at sætte et præcis tal på, hvor meget det koster at få en baby. Nogle køber det dyreste og alt fra nyt, mens andre ikke har noget imod brugte ting og kan spare en del. Uanset hvad kan det hurtigt løbe op i 10-20.000 kr. at komme i gang. En barnevogn fra ny koster typisk i omegnen af de første 10.000 kr. herudover skal du bruge puslebord, tremmeseng, madrasser, sengelinned, babytøj, bæresele m.m.

Alt koster og inden du får set dig om, er det bare blevet dyrere end forventet. Skal du have flere børn, opnås besparelser idet du herved kan gemme og genbruge disse dyre ting. Det er derfor aldrig ligeså dyrt at få baby nr. 2, som baby nr. 1.

Gå online og find et lån

Det er de færreste der har råd til bare at ligge i omegnen af 20.000 kr. på en gang. Måske har du det meste, måske har du ingenting. Uanset hvad er online lån fordelagtige i forhold til denne beløbsstørrelse. Der findes mange formerfor for minilån/kviklån/forbrugslån online. Det handler for dig om at finde det rette. Først må du gøre op præcis hvor meget du har behov for og herefter ansøge om dette. Det bedste du kan gøre for at finde det billigste lån, er at gå online og sammenligne priser fra forskellige udbydere. Dette kan du gøre her.

Når du har fundet det rigtige lån, er det blot at ansøge. Du vil få svar med det samme samt pengene udbetalt inden for 24 timer, så du kan komme videre med babyshoppingen. Du kan også kigge på laanr.dk

Gå altid efter det billigste lån

Det billigste lån er det lån med laveste renter og omkostninger. Dette vil altid være at foretrække, da du herved skal betale mindst muligt tilbage igen. Når baby kommer, vil der, i takt med at barnet vokser, hele tiden blive brug for nyt udstyr, tøj m.m. Det er derfor at foretrække af lånet afdrages så hurtigt som muligt, så du føler dig klar og oven på hurtigt, samt bliver klar til at optage et lån senere om nødvendigt.

MadEye Digital

Alle rettigheder forbeholdes