Tag din baby med på julemarked i Berlin

Tag din baby med på julemarked i Berlin

Er du blevet mor i år, kan det være hyggeligt allerede nu at opbygge traditioner omkring, hvordan jul skal se ud i din lille familie. Det kan for eksempel blive en tilbagevendende begivenhed, at I i december kører ned over grænsen til julemarked.

Tid med familien

Få ting går hånd i hånd som børnebørn og bedsteforældre. Vil du gerne gennem din barns opvækst have nogle faste traditioner, hvor hele familien er samlet, kan det være en god idé at starte nu.

En hyggelig tradition i decembermåned er at tage ned at besøge et tysk julemarked. Læs mere om, hvad du kan opleve, hvis du besøger et julemarked i Tyskland.

Morrollen bør ikke give julestress

Mange mennesker elsker julen, fordi det betyder tid med familien, god mad og gaver. Samtidig betyder det også at folk arbejder så hårdt på at få en god jul, at de kører dem selv ned.

Skal du holde dit barns første jul, vil du garanteret gerne have, at den bliver helt perfekt. Der skal være god mad. De rigtige sang skal synges. Og gaverne skal være fantastiske. Men husk at tage det roligt! Dit barn vil alligevel ikke huske sin første jul. Pas derfor på med at presse dig selv for barnets skyld.

MadEye Digital

Alle rettigheder forbeholdes