Forbered dig til efteråret og vinteren!

Forbered dig til efteråret og vinteren!

(sponsoreret indhold)

Efteråret står for døren, selvom vi har været heldige med en dejlig forlænget Indian Summer, der har givet os muligheden for at suge de sidste af solens stråler til os i september.

Men nu kan vi nok ikke strække den længere, og vi må for alvor pakke solcremen og strandhåndklæderne væk indtil næste sommer. Efter sommeren begynder hverdagen igen. Det er tiden, hvor folketinget åbner igen og alle vores yndlingsserier begynder så småt igen – perfekt timing til de kommende kolde efterårsaftener.

Men det betyder også at dagene bliver hektiske igen med børnenes studiestart og forberedelse til to af de vigtigste årstider for børnene; Halloween og Jul.

Hold dig organiseret

Det kan være svært at få alle dagens gøremål til at gå op i en større enhed, så det er vigtigt, man holder sig organiseret. Afsæt god tid til at planlægge din uge, så er du altid sikker på, at du har overblikket. Det er altid en god idé at have et ur lige ved hånden, så man hele tiden har styr på, hvad man skal og kan nå. På Uniwatches.dk har de et godt udvalg af billige kvalitetsure, som gør det lettere, end hvis man konstant skal grave i tasken efter sin telefon.

asd

Hvis du har en smartphone, så skal du dog ikke pakke den for lang ned i tasken. Der findes mange apps, der kan hjælpe dig med at holde styr på hverdagen, så du aldrig glemmer en af ungernes gymnastiktræning eller lege-date. Gratis apps som Trello kan for eksempel holde styr på dine aftaler hele dagen, og du kan let indstille alarmer, der ringer, så du ikke behøver fokusere så meget på det.

Forbered dig i god tid!

Der er et ordsprog, der hedder ”at sælge sand i Sahara”, der beskriver, hvor svært det er at sælge noget, der ikke er marked for. Det samme gør sig lidt gældende indenfor detailhandel.

Det er nemlig godt at vide, at det altid er billigere at købe vintertøj om sommeren og sommertøj om vinteren, da der ikke er den store efterspørgsel på varerne udenfor sæson. Butikkerne har meget travlt med at komme af med tøjet, så de har plads til den nye varer i deres sortiment. Derfor er det en god idé at begynde at kigge efter ungernes vintertøj allerede nu, hvis du vil spare lidt penge. Tricket gælder stort set alle butikker, men især indenfor internethandel kan du spare mange flere penge, da det oftest allerede er billigere der, end i fysiske butikker.

Klik her, for at se et stort udvalg af alt, hvad hjertet begærer indenfor baby- og børnetøj, og spar penge allerede nu.

Slap af

Det vigtigste du skal huske som mor er, at der ikke nogen der gavner af for meget stress og jag, og det gælder især dig som familiens matriark. Du kommer til at gå et par kolde og stressende måneder i møde, så husk nu at passe på dig selv og slap helt af med en god bog (eller et afsnit af de førnævnte serier), når du har chancen for det.

MadEye Digital

Alle rettigheder forbeholdes