Indret med wallstickers på børneværelset

Indret med wallstickers på børneværelset

(sponsoreret indhold)

Wallstickers har længe været populære at benytte i f.eks. stuen eller soveværelset, men brugen af wallstickers på børneværelset, er endnu ikke noget alle har fået øjnene op for. Dette er virkelig en skam da wallstickers passer perfekt, som en del af indretningen især i disse rum! Lige meget hvordan du har valgt at indrette værelserne til de mindste, så er et sjovt og kreativt indslag som wallstickers, altid en god idé. Det vil skabe hygge og smil på læben både hos børn og voksne.

Der findes et væld af steder, både webshops og fysiske butikker, hvor man kan gå på opdagelse efter wallstickers, men kvaliteten og udvalget varier meget. Vi har haft stor succes med at købe wallstickers fra Tenstickers og vil især rose det flotte og meget fantasifulde udvalg af wallstickers til børneværelset fra Tenstickers. 1

Hvordan udvælger jeg de rette wallstickers?

Men når der er så mange flotte at vælge imellem, kan det med at udvælge den eller de rette, virkelig også være en udfordring. Vores forslag er at gå efter jeres mavefornemmelse og køb noget i synes er flot og bringer et smil frem på læben. Men med det sagt, er det også vigtigt at have en idé om, hvor de nyindkøbte wallstickers skal placeres og hvilke farver og udtryk disse har.

De nye flotte wallstickers skal jo helst passe ind til resten af indretningen i børneværelset og ikke skabe ubalance eller for meget opmærksomhed. Ønsket er at den bliver en del af helheden og skaber sammenhæng. Det lyder svært og indviklet, men i bund og grund handler det også meget om ens egen smag og forventninger. Skal du indrette et børneværelse på ny, har du gode muligheder for at vælge wallstickers frit fra hjertet og efterfølgende få resten af indretningen til at passe til denne, men oftest er det jo desværre ikke den situation, man står i.

2

5 gode tips til benyttelse af wallstickers på børneværelset

Vi ved at det at indrette, nogen gange kan være lidt af en mundfuld og selvom det ser så nemt ud i diverse boligblade, så er det ikke altid lige tilfældet når man selv står midt i det. Vi vil derfor forsøge at give et par råd med på vejen, inden i går i kast med, at benytte wallstickers på børneværelset.

  • Inden du går ind og kigger på hvilke wallstickers der forhandles til børneværelset, udvælg da en placering, størrelse og evt. farveskala. Hav hele tiden dette for øje, så du ikke bliver fristet af noget der f.eks. er alt for stort eller har et helt andet udtryk, end det du var på udkig efter.
  • Hav dine børn med på råd, hvis de har en interesse i indretningen af deres værelse. Du vil aldrig ende med et godt resultat, som alle bliver glade for, hvis de ikke er tilfredse.
  • Man kan nemt benytte flere wallstickers på ét værelse. Ligesom med alt andet indenfor indretning, er alt selvfølgelig med måde, men wallstickers findes i mange størrelser og udformninger.
  • Køb wallstickers der har et formål. Selvfølgelig har alle wallstickers det formål at pynte, men det er også muligt at finde wallstickers, som man eks. kan tegne på, måle sig op af eller lignende.
  • Vær ikke bange for at eksperimentere! Man finder kun ud af om ens idé fungerer, hvis man prøver sig frem. Wallstickers kan altid tages ned igen, så der er ingen større skade sket, hvis det ikke gik lige som du havde håbet og forventet!
MadEye Digital

Alle rettigheder forbeholdes