Tips til sommerferie med børn

Tips til sommerferie med børn

(sponsoreret indhold)

Børn og babyer kan være den mest stressende tilføjelser til enhver rejse. De sparker, skriger, græder, klager og gentager denne cyklus ofte – igennem hele ferien, og rejsen dertil. Men der er faktisk en masse du kan gøre, både inden rejsen og under for, at få den bedst mulige sommerferie med familien.

# 1:) Book pladser ved flyets motor

Et mærkeligt tip, som ikke særlig mange mennesker tror på. Men faktisk minder larmen fra en flymotor, meget om den konstante larm, som børn oplever når de er på køretur. Endvidere, så kan ”larmen” også være med til at overskygge den larm, der i ny og næ kommer fra børn. På denne måde skal familien ikke tænke lige så meget over uroen ift. deres medpassagerer.

1

Men det kan ikke altid være nemt at vælge denne placering, da det er forskelligt fra fly til fly. Bestiller du igennem et charterbureau, så kan de ofte være behjælpelig. Eller kan typen af fly og Google, være med til at udvælge det rette sæde.

# 2:) En overraskelse

At få en overraskelse som f.eks. en gave, være en nem måde at få glade børn. Dette kan du bruge til din fordel, på en række forskellige måder. Ofte er det ved selve ventetiden på flyveren og efter et par dage på destinationen, når hjemve begynder at melde sig. At strategisk at give små gaver på disse tidspunkter, kan være med til at skabe en bedre ferie for familien.

2

Hvis rejsen er til destinationer, hvor man tilbringer mange timer i flyveren, som f.eks. ved Boracay i Filippinerne, så kan man have flere gaver med. Her kan man både give en lille gave, når man går om bord på flyet, og efter 4-5 timer igen.

# 3:) Bagerst, altid bagerst

Både når det gælder flyturen, bådeturen eller busturen til destinationen, så placere hele familien bagerst. Det samme gør sig gældende, når man på turen f.eks. skal på guidede turer med hotellet eller rejseselskabet.

3

På denne måde har du mulighed for at samle familien, og føler mere i har et ”privat” område, der er kun er nogle foran jer. Herudover er i f.eks. i flyet, tættere på toiletter, har mulighed for at længe sædet tilbage etc.

# 4:) Den korteste rute

Dette gær sig både gældende ved rejsen til destinationen, men også ved oplevelserne på turen. Ofte så forsøger man at spare hvor man kan, hvilket ofte betyder en længere rute – og herved større mulighed for besværlige børn.

4

Det gælder ikke kun omkring selve turen i flyvet, bussen, toget etc., men også den ventetid du får imellem og før turen. Det er alt sammen elementer, som er med til at besværliggøre en rejse med børn.

MadEye Digital

Alle rettigheder forbeholdes